© 2016
phinterieur.be

Interieurprojecten

RENOVATIEROJECTEN

We verzorgen volledige renovatieprojecten van a tot z. We starten met chapewerken, vloer, elektriciteit, sanitaire basisleidingen, ... Daarna starten we met het plaatsen van uw nieuwe interieur, keuken badkamer(s), maatmeubelen, verlichting, meubelen, aankleding en decoratie.

NIEUWBOUW

Bij nieuwbouwprojecten kan PH Interieur zorgen voor de volledige interieurinrichting, keuken en badkamer(s) - tot en met meubels en verlichting indien gewenst. Wij kunnen eveneens de volledige afwerking van uw nieuwbouwproject voor onze rekening nemen: plaatsen van chape, vloeren, parket, wandtegels, afwerking van de sanitaire installaties, schilderwerken, decoratie, ….

KEUKENS & BADKAMERS

PH Interieur stelt u een keuken en/of badkamer op maat voor. Alle verkochte projecten krijgen eerst een 3D ontwerp. Onze keukens en badkamers zijn inclusief alle toestellen. Wij ontwerpen vooral moderne en hedendaagse keukens en badkamers, maar ook rustiek of landelijk is mogelijk. Naar materialen toe beschikken we over uitgebreide keuzemogelijkheden waaronder MDF, lakwerk, massieve materialen, KRION Solid Surface, ... Werkbladen kunnen in natuursteen, composiet, glas, steen, marmer, ….

MAATKASTEN & DRESSINGS

PH Interieur realiseert alle maatkasten en dressings rekening houdend met uw wensen en interieur. Materialen en binneninrichting zijn steeds op maat. Wij leveren zowel een volledig afgewerkte kast als de inrichting van een volledig huis. Uiteraard houden we bij onze ontwerpen rekening met de stijl en bestaande inrichting van uw woning.

BUREELINRICHTING

Voor bureelinrichting kunt u ook bij PH Interieur terecht. Wil u een kantoor met een exclusieve uitstraling? Zet dan onze interieurontwerpers aan het werk. Ergonomie, een strak ontwerp en realisatie van a tot z zijn onze stokpaardjes. PH Interieur realiseert uw kantoorinrichting met een minimum aan tijd en houdt zich aan de planning.